Sloop en nieuwbouw

Sloop en nieuwbouw

Basisschool Het Atelier krijgt een nieuw schoolgebouw!
Op dinsdag 4 juli 2023 stond een mooi artikel in De Stentor over de sloop van het huidige gebouw en alvast een doorkijkje naar de nieuwbouw.
In dit artikel lezen jullie er meer over.

Afscheid schoolgebouw Het Atelier
Woensdagmiddag 6 september 2023 organiseren Het Atelier en gemeente Zwolle een moment om “afscheid” te nemen van het schoolgebouw.
Van 15.00 tot 17.00 uur is iedereen die dat wil van harte welkom om voor de laatste keer een kijkje te nemen in het schoolgebouw van Het Atelier en de voormalige Jozefschool aan de Assendorperdijk 51. Er is een mogelijkheid om ter plekke aan te geven of u nog iets zou willen hebben van het schoolgebouw (geen inventaris, maar vooral bouwkundig). Te denken valt aan een steen, een deurknop, deur of trapleuning. Namens Het Atelier zal directeur Gerdo van den Burg aanwezig zijn. Namens gemeente Zwolle is projectleider van de sloop, de heer Anton van Aalst, aanwezig. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u deze stellen aan directie.atelier@catent.nl.

Verhuisbericht
Vanaf maandag 24 juli 2023 zijn basisschool en BSO Het Atelier gevestigd aan de Assendorperdijk 55, 8012 EG te Zwolle. Het telefoonnummer en mailadres blijven ongewijzigd.
Na de sloop en de nieuwbouw keert Kindcentrum Het Atelier naar verwachting eind 2024/begin 2025 weer terug naar de Assendorperdijk 51.